O sa treaca ceva timp pana te obisnuiesti cu Flex-u daca ai lucrat mult in Flash pana acuma. Deja te-ai lovit de o diferenta destul de "majora". In Flex, nu se prea folosesc MovieClip-uri ca si in Flash ( nici nu tin minte cand a fost ultima oara cand am creat un MC in Flex... sau daca am creat vreodata unu < poate doar de proba > ). In Flex, in general, o sa lucrezi cu UIComponent sau cu alte clase care mostenesc din UIComponent.
Revenind la problema ta: Daca vrei sa adaugi MC-ul, atunci va trebui sa te folosesti de "rawChildren" deoarece nu poti adauga un MC direct cu addChild intr-o aplicatie de Flex ( cu mici exceptii, dar in general, nu merge ).
- Cod: Selectaţi tot
// Ceea ce ai tu
addChild(mc);
// Ceea ce ar trebui sa ai
this.rawChildren.addChild(mc);
Pe langa asta, nu stiu daca ar trebui sa te incurajez sa folosesti in continuare Flash Builder si SDK-u de 4.0 sau mai bine sa folosesti Flex Builder si SDK-u de 3.5 ... nu de alta, dar Flash Builder-u e in beta ( si e praf ) iar SDK-u de 4.0 e tot in beta ( si e praf ). Sper ca pana lanseaza versiunile finale o sa mai rezolve din probleme cei de la Adobe ( desi ma indoiesc... si daca chiar rezolva o problema atunci sansele sunt mari sa fi stricat altceva, altundeva... ).
Din moment ce nu ai lucrat cu Flex-u pana acuma, poate nu strica sa-ti omori neuronii cu SDK-u de 4.0 inca de pe acuma... Oricum, sooner or later o sa inlocuiasca versiunile anterioare ( oricat de nasola ar fi versiunea noua ). Just go on... si incearca sa te lasi de MovieClip-uri daca doresti sa lucrezi cu Flex ( in extrem de putine situatii o sa ai nevoie de MC-uri in Flex ).